Despre noi

SC Ponicon SRL a fost înființată în anul 1999, având ca obiect principal de activitate fabricarea mobilierului la comandă. Am acordat o atenție deosebită instruirii personalului și dezvoltării capacității de producție mobilier, iar în prezent dispunem de personal calificat și cu o bogată experiență in fabricarea mobilierului la comandă. De asemenea spațiile în care are loc producția mobilierului sunt proprii, dotate cu utilaje performante pentru îndeplinirea cerințelor, chiar și a celui mai pretențios client.

Portofoliul de clienți a crescut de la an la an, în prezent ne bucurăm de încrederea clienților noștri în fabricarea mobilierului de calitate. Datorită numărului mare de clienți și al gradului de satisfacție pe care aceștia îl au, marketingul și promovarea firmei SC Ponicon SRL s-a realizat prin intermediul acestora.

De-a lungul timpului SC Ponicon SRL s-a extins și a diversificat gama de produse oferite clienților, în prezent având capacitatea de a satisface toate dorințele clienților în materie de calitate, termene de execuție, livrare, proiectare – design și materiale folosite pentru fabricarea mobilierului de calitate. Cu alte cuvinte, cu ajutorul firmei SC Ponicon SRL clientul va fi capabil să beneficieze atât de proiectarea interioară și exterioară a mobilierului cât și de orice alt tip de producție a mobilierului, lucrări de tâmplărie sau dulgherie.