Mobilier la comandă pentru instituții publice

Întrucât timpul petrecut în aceste locații trebuie să fie unul de calitate, ambientul creat de piesele de mobilier are un rol foarte important. Soluțiile propuse de noi oferă fiecărui spațiu un plus de imagine și confort sporit publicului.  

În această gamă de produse veți găsi mobilier, inclusiv pe structură metalică, special creat pentru birouri, sedii de firmă, săli de conferință, săli de evenimente, săli multifuncționale, hoteluri și pensiuni, restaurante și baruri, școli și grădinițe, primării, cămine culturale, librării dar și pentru alte spații cu destinație publică. Elementele de mobilier sunt construite din materiale rezistente la trafic intens iar design-ul lor le permite să fie utilizate într-o gamă largă de spații.

De asemenea vă punem la dispoziție servicii de mochetare – parchetare, utilarea spațiului cu diferite modele de scaune de cea mai înaltă calitate, precum și jaluzele verticale, orizontale și plase de țânțari.

 

Galerie foto

View the embedded image gallery online at:
http://mobilaponicon.ro/index.php/servicii#sigFreeId7c3b5c4730

 

Mobilier la comandă pentru locuințe

Spațiul utilizat pentru prepararea hranei trebuie să asigure mai întâi funcționalitate, iar materialele din care este alcătuit sunt special tratate pentru a rezista la abur, dar și la alți factori care pot provoca uzura. Mobilierul de bucătărie poate fi personalizat după gusturile fiecărui client.

Oferim proiectare gratuită pentru optimizarea spațiului dar și pentru un aspect potrivit locuinței dumneavoastră. 

Living-ul sau camera de zi trebuie să îmbine caracteristicile unei încăperi potrivite atât pentru familie cât și pentru oaspeți. De aceea mobilierul este atent selectat pentru a crea un ambient modern, armonios și relaxant.

Mobilierul de living pe care vi-l propunem poate să fie format din: corpuri de depozitare, rafturi, biblioteci, măsuțe, polițe decorative dar și soluții personalizate după gustul clientului. De asemenea avem posibilitatea de a oferi diferite tipuri de scaune potrivite pentru camera de zi.

Se cunoaște faptul că un dressing trebuie să fie practic și ergonomic. Gama de produse oferită de noi pentru acest tip de mobilier pune accent pe sisteme de polițe, organizatoare sertare, cuiere, bări de umerașe, dar și alte soluții ingenioase la cererea clientului.

Mobilierul pentru dormitor necesită atenție ridicată la detalii, la modul în care acesta transmite persoanei senzația de intimitate și odihnă. Noi vă propunem dormitoare alcătuite din elemente precum: paturi, dressing dormitor, dulapuri, noptiere, organizatoare pentru haine, mese pentru machiaj, toate acestea personalizate după placul clienților.

În categoria mobilier pentru locuințe includem și ansambluri de mobilier pentru hol, camere de tineret, camere de copii, diverse tipuri de mese și măsuțe toate acestea fiind disponibile la comandă.             

 

Galerie foto

View the embedded image gallery online at:
http://mobilaponicon.ro/index.php/servicii#sigFreeId4179f30995

Lucrări de tâmplărie exterioară

Pentru ca o grădină sau un spațiu verde să aibă un plus de imagine și de utilitate vă propunem să adăugați elemente precum: foișoare, podețe, pergole, placări cu lemn. De asemenea producem la cerere garduri, magazii, cotețe, porți și alte lucrări speciale.

Oferim la cerere fundație de beton sau piatră și elemente de confecții metalice.

 

 

Galerie foto

View the embedded image gallery online at:
http://mobilaponicon.ro/index.php/servicii#sigFreeId57c3bc2229

Lucrări de confecții metalice

Prezența metalului într-o încăpere, fie că este vorba despre aluminiu, oțel sau inox, oferă un plus de eleganță și respect. Ponicon SRL oferă persoanelor interesate elemente metalice pentru mese de birouri, structuri metalice pentru scări interioare și exterioare, structuri metalice pentru garduri și porți prelucrate la rece, structuri metalice pentru balcoane.

La cererea clientului executăm suporți pentru biciclete, balustrade, rafturi metalice pentru magazine și diverse elemente din metal.

 

 

Galerie foto

View the embedded image gallery online at:
http://mobilaponicon.ro/index.php/servicii#sigFreeIdfd7586a60a