Mobilier la comandă pentru locuințe

Spațiul utilizat pentru prepararea hranei trebuie să asigure mai întâi funcționalitate, iar materialele din care este alcătuit sunt special tratate pentru a rezista la abur, dar și la alți factori care pot provoca uzura. Mobilierul de bucătărie poate fi personalizat după gusturile fiecărui client.

Oferim proiectare gratuită pentru optimizarea spațiului dar și pentru un aspect potrivit locuinței dumneavoastră. 

Living-ul sau camera de zi trebuie să îmbine caracteristicile unei încăperi potrivite atât pentru familie cât și pentru oaspeți. De aceea mobilierul este atent selectat pentru a crea un ambient modern, armonios și relaxant.

Mobilierul de living pe care vi-l propunem poate să fie format din: corpuri de depozitare, rafturi, biblioteci, măsuțe, polițe decorative dar și soluții personalizate după gustul clientului. De asemenea avem posibilitatea de a oferi diferite tipuri de scaune potrivite pentru camera de zi.

Se cunoaște faptul că un dressing trebuie să fie practic și ergonomic. Gama de produse oferită de noi pentru acest tip de mobilier pune accent pe sisteme de polițe, organizatoare sertare, cuiere, bări de umerașe, dar și alte soluții ingenioase la cererea clientului.

Mobilierul pentru dormitor necesită atenție ridicată la detalii, la modul în care acesta transmite persoanei senzația de intimitate și odihnă. Noi vă propunem dormitoare alcătuite din elemente precum: paturi, dressing dormitor, dulapuri, noptiere, organizatoare pentru haine, mese pentru machiaj, toate acestea personalizate după placul clienților.

În categoria mobilier pentru locuințe includem și ansambluri de mobilier pentru hol, camere de tineret, camere de copii, diverse tipuri de mese și măsuțe toate acestea fiind disponibile la comandă.             

 

Galerie foto