SC Ponicon SRL a fost înființată în anul 1999, având ca obiect principal de activitate fabricarea mobilierului la comandă. Am acordat o atenție deosebită instruirii personalului și dezvoltării capacității de producție de mobilier, iar în prezent dispunem de personal calificat și cu o bogată experiență in fabricarea mobilierului la comandă. De asemenea spațiile în care are loc producția mobilierului sunt proprii, dotate cu utilaje performante, noi,  pentru îndeplinirea cerințelor, chiar și a celui mai pretențios client.

Portofoliul de clienți a crescut de la an la an, în prezent ne bucurăm de încrederea clienților noștri în fabricarea mobilierului de SC Ponicon  SRL vine pe piață cu produse personalizate, proiectate de o echipă de designeri și arhitecți specializată în amenajări interioare și exterioare, acest lucru permițând clientului final să găsească la noi soluții adaptate pentru fiecare spațiu, atât la interior cât și la exterior, iar la cerere asigurăm produse și servicii complementare cum ar fi:  mese, scaune, pardoseli, placări pardoseli si pereți, perdele, jaluzele, rulouri, electrocasnice și corpuri de iluminat. De asemenea pentru exterior putem oferi structuri metalice ușoare, foișoare, pergole, placări pereți și balcoane cu lemn de  pin tratat termic, porti si garduri. Prin acest lucru venim in întâmpinarea clienților noștri care au un timp liber limitat,  fiind un punct de sprijin pentru aceștia în căutarea   produselor și soluțiilor ideale pentru amenajarea spațiului dorit. Practic prin aceasta încercăm să fim furnizori unici, clientul ne preda spațiul gol, iar noi îl predăm complet amenajat.

Datorită numărului mare de clienți și al gradului de satisfacție pe care aceștia îl au, marketingul și promovarea firmei SC Ponicon SRL s-a realizat prin intermediul acestora.

De-a lungul timpului SC Ponicon SRL s-a extins și a diversificat gama de produse oferite clienților, în prezent având capacitatea de a satisface toate dorințele clienților în materie de calitate, termene de execuție, livrare, proiectare – design și materiale folosite pentru fabricarea mobilierului de calitate.

Fie că vorbim despre instituții, spații rezidențiale, lucrări în lemn sau confecții metalice, SC Ponicon SRL, are soluția potrivită fiecărei idei venită din partea clienților, elaborând pe baza preferințelor acestora un plan de amenajare care să satisfacă cerințele specificate. De asemenea suntem alături și de clienții nehotărâți , oferindu-le consultanță în amenajarea spațiului pentru a-i ajuta să facă alegerea cea mai bună.